diumenge, 31 d’agost del 2014

FERMALL FLOR

 
Aquest fermall pot penjar-se en una caçadora texana, en un cabàs... per donar un aire més divertit, més "vintage".
 



dilluns, 25 d’agost del 2014

BOSSA MARIA


Aquesta bossa per guardar la roba interior quan vas de viatge la vaig regalar a la Maria. La seva inicial la vaig cosir a màquina. Les teles són comprades a les LES PARISINNES. Ah! per cert, que aquesta bossa ja ha estat a PARÍS!!!






dimarts, 19 d’agost del 2014

ANGEL

Fa un parell d'anys vaig fer un taller a les PARISINNES on vaig aprendre a fer un angelet com aquest amb una cullera de fusta. El vam fer amb feltre vermell i era molt nadalenc.
Aquest el vaig fer amb feltre marró i m'agrada perquè és una decoració que queda bé tot l'any!!
El més difícil és trobar la cullera adequada.





divendres, 15 d’agost del 2014

MUSSOL DE FELTRE

El dibuix del mussol el vaig trobar per internet. Vaig fer les plantilles i després les vaig passar a feltre. Està tot cosit a mà i omplert amb farciment de poliester. El vaig personalitzar cosint-li dos botons en forma de cor invertit com si fossin les potetes. S'hi pot cosir una agulla al darrera i utilitzar-lo com a fermall o passar-hi una cinta i penjar-lo en un cabàs o motxilla.




dijous, 14 d’agost del 2014

BOSSA AMB "GORJUSS"

Aquesta bosseta la faig servir per guardar cintes, puntes, cordons...És una bossa de cotó amb l'estampació de la gorjuss, uns tampons que venen a LES PARISINNES i que són una preciositat.




dimecres, 13 d’agost del 2014

CORS DE LLI

Uns altres cors fets amb roba de lli. Porten un cordó de cànem en un extrem i m'agrada penjar-los agafats un amb l'altre.

dimarts, 12 d’agost del 2014

NECESSER DE FELTRE

Aquest necesser està fet de feltre. Porta una cremallera de 16cm. Està pensat per a guardar-hi els quatre estris de maquillatge que portem a la bossa de mà.
Les tiges de les flors estan fetes a màquina i la part dels pètals està cosida a mà i decorada amb un botó.




dissabte, 9 d’agost del 2014

ESTOIG TEXÀ

Aquest estoig és una altra versió del moneder texà que vaig publicar però és una mica més gran. Com a plantilla he utilitzat la capsa d'una pel·lícula de DVD i hi he posat una cremallera de 16cm.







ESTOIG AMB XAIS

Aquest estoig pot servir tant per guardar-hi llapis com ulleres. La roba exterior és una tela japonesa que em va regalar la meva germana. La vaig encoixinar amb buata i vaig fer un repunt al voltant de totes les capçades dels arbres perquè quedés més ben fixat.






dijous, 7 d’agost del 2014

DECOUPAGE

Aquestes mini caixes de fusta estan pintades amb pintura acrílica i decorades amb imatges retallades de tovallons de paper (es fa servir una sola capa del tovalló).





dimecres, 6 d’agost del 2014

"GERRO" DE ROBA

M'agraden les flors seques. Aquestes les tinc penjades a la porta de la cuina.
Vaig fer una bosseta de roba i li vaig estampar un segell amb tinta per a tèxtil.
Penjar-ne unes quantes en una paret i a diferents alçades queda molt xulo !!!!





dimarts, 5 d’agost del 2014

MONEDER

Tenia uns retalls de texà que m'havien sobrat al fer la vora d'uns pantalons i vaig aprofitar per fer-hi un brodat de floretes. Cada pètal de les flors es fa com si fos un punt de cadeneta.
Al final ha acabat essent una de les cares d'un moneder. Al darrera hi he cosit puntes i unes tires de roba.
No sé si m'agrada més el davant o el darrera !!!

divendres, 1 d’agost del 2014

LLIBRETES EXCLUSIVES

Aquestes llibretes, amb les tapes de cartró reciclat, les vaig personalitzar amb imatges que m'agradaven i les vaig regalar a família i amics.